Tchibo, kayak sezonunun tadını çıkarmanızı sağlayacak fonksiyonel ürünlerini “Kayak Sezonuna Hazırlanın” temasında bir araya getirdi.

Kış sporlarının olmazsa olmaz tüm gereksinimlerini sunan Tchibo, su ile rüzgâr geçirmeyen ve ısı izolasyonuyla ideal vücut ısınızı koruyan ürünleriyle, farklı zevklere hitap eden geniş bir çeşitlilik sunuyor.

Tchibo, “İyi işçilik” damgasıyla ürünlerinin sürdürülebilir şekilde üretildiğini de onaylıyor.

İçinizi sıcak, dışınızı şık tutacak seçenekler

Isı kontrolü sağlamasının yanı sıra kış sporlarınıza tarz katacak pantolon ve kaban, termal fonksiyonel içlik takımı, fonksiyonel tişört gibi kıyafetler, optimal nem transferi sağlama, bakteri oluşumunu engelleme, vücudu terden koruma ve kokuyu azaltmasıyla en soğuk günlerin kurtarıcıları oluyor.

Yumuşacık pelüş kazak, outdoor aktivitelerine şıklık katan kapitone mont ile kapüşonlu örgü ceket, birbirinden farklı modelleri ve renkleriyle tarzınızı yansıtmaya katkı sağlıyor. Modern detaylarıyla dikkat çeken mikro polar eldiven, çeşitli renkleri ve şekilleriyle örgü bere ve örgü atkı da kış kombininizi tamamlamanız için mükemmel seçenekler arasında yer alıyor. Son derece konforlu ve sıcak tutan termal çoraplar ise teri tende tutmayan yapısıyla sporcuların vazgeçilmezi konumunda.

Çocukların ruhunu yansıtan rengârenk tasarımların yer aldığı koleksiyon ise, rüzgâr ile su geçirmez olması ve hareket özgürlüğünü kısıtlamaması nedeniyle, minikler için hem güvenli hem de konforlu bir eğlence sunuyor.

DryActive Plus kaplama sayesinde nefes alabilir, nem emici ve çabuk kuruyan fonksiyonel içlikler sayesinde, çocuklar için kış mevsimi çok daha sıcak ve güvenli hale geliyor.

“Kayak Sezonuna Hazırlanın” koleksiyonunda kayak, snowboard kaskı ve kar maskesinin yanı sıra çok fonksiyonlu rengârenk boyunluk, bere, saç bandı gibi tarzınızı tamamlayacak aksesuar ürünleri bulmak da mümkün.

Tchibo’nun “Kayak Sezonuna Hazırlanın” koleksiyonu Tchibo mağazalarında, http://www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.